Om oss

Trygg vårdmottagning

I vår mottagning på Strandbergsgatan vid Stadshagen erbjuder vi företagshälsovård av högsta klass. Det är enkelt att ta sig till mottagningen och det finns gott om parkeringsplaster i närheten. 

Vi har även en mottagning på Tyska Brinken i Gamla Stan i Stockholm. Här får du hjälp av erfaren medicinsk personal med tester och reseintyg för COVID19. VI erbjuder en trygg miljö där du som patient och din säkerhet är i fokus.

Kontakta oss idag om du vill boka tid för testning för antikroppar eller pågående infektion av COVID19!

Professionell och smidig företagshälsovård

Vi befinner oss förhoppningsvis i slutskedet av den pandemi som på många plan lamslagit våra samhällen i snart ett och ett halvt år. Gradvis kan vi nu börja inrikta oss på en mer normal vardag till hösten, inte minst inom arbetslivet där allt fler företag och organisationer välkomnar sina anställda tillbaka till kontoren.

För att arbetsgivare ska kunna garantera sina anställda en trygg och smittfri arbetsmiljö erbjuder vi smidig och säker företagshälsovård på plats, där vi snabbtestar medarbetarna för COVID19 för att säkerställa att ingen som kommer till jobbet har en pågående infektion.

företagshälsovård stockholm

Kvalificerad företagshälsovård i Stockholm